Saturday

хората

хората не са листа през есента
независимо какво говорят или пишат чувствителните натури
хората са чували с пясък пред картечниците
хората не са звезди и острови
не са самотни или пък общителни
хората са чували с пясък струпани около реките за да не преливат
хората не са и мисли които се стрелкат през вселената
независимо какво им казват врачките
чували с пясък пред картечниците за да не прелеят там реките са хората. подредени.

Честно

- ти правил ли си тройка?
- да
- лъжеш копеле
- правил съм бе, нещастник
- айде моля ти се
- веднъж бях с три мацки наведнъж
- еее
- заклевам се
- заклевал се бил
- веднъж бях на някакво парти, рожден ден ли имен ден ли еба ли му майката и там имаше една мацка. ама не нещо да речеш супер супер, просто мацка. и като взе да свършва партито ние нещо се заиграхме, ама аз я знам отпреди де. както и да е и викам дай да ходим у вас. а тя вика аа по добре у вас. и се качваме нали в таксито. а с нас две нейни приятелки които честно казано абе мани. не че аз съм някакъв красавец. просто две мацки. заграбихме две бутилки джеймисън и едната имаше останал джойнт. а у нас е само една стая и кухня и аз си викам на акъла - сега тия двете ще трябва да са в стаята сигурно. ето ти късмет, пак на кухненската маса, двайсет минути и кой от къде е. ама нещо пийнахме и се целуваме с мацката а тия двете викат - давай давай айде айде. агитка един вид.
и от дума на дума стана четиримата нещо да се гушкаме. аз си мисля, че тук без подходящите химикали няма как да се получи както трябва и пратихме едната за левитра ли виагра ли? май беше виагра. три хапчета. защото те са три, нали? Честно е.
и почваме там нещо ама аз имам някаква психика в мен и пречи. с две думи работата малко се проваля и тия трите си тръгват и ругаят - мърляч викат. как може. три жени тука пък ти..... както и да е а аз на три виагри ужас. звъня на проститутка. идва една кака и 40-50 минути физическа подготовка. а тя първо вика дай кинтите. показвам ги. и криво ляво свършихме работата и тя посяга към кинтите а това е вноската за застраховката на колата и какво ми стана грабнах ги - и ги пъхам в един чорап и тичам из апартамента. жената се нерви, вика там. накрая ги метнах на балкона под нас. тя излезе и после пак се звъни на вратата и в коридора някакъв глиган. служител и той. хвърли ми един бой ама аз парите не ги дадох. нали все пак са у съседа отдолу. тръгнаха си де. аз на сутринта слязох при съседа ама приличам на франкенщайн и викам - бе изпуснал съм си едни дрехи разбираш ли на балкона. взех си чорапчето и платих застраховката. та така с тройките.
- ееебаси лъжеш копеле
- честно бе!