Thursday

бум бум бум

Се търкаляме по стария диван.
Се заяжда Канибала защо копчетата на плейстейшъна са в нещо лепкаво и вредно.
Оооукей. Имаме демони и сладко. Някой иска ли сладко? Майка му влиза – кръв от носовете ви тече. От мързел е това. Се търкаляме по стария диван. Майка му излиза да работи. Канибала е само по име иначе обича дюли. От Овча Купел две идват две порнопринцеси с химически примеси и кола от била. Въпреки всичко пуша на балкона. Хем искам да им го завра заради забраната хем не обичам много много да пуша на хората в муцуните. Не, че някой ако се оплаче няма да го изчакам да се обърне и да го шибна с нещо тежко по малкия мозък.. но айде пуша на балкона. Сладко от настъргани дюли в хладилника с индрише (кой мамкаму измисля имената на тия билки) далечен роднина на мушкатото.
Се търкалят по стария диван. Кроя план. Играя на плейстейшъна и си приготвих мокри хавлии. Слагам на главата.
Едната порнопринцеса ми духа докато играя на плейстейшъна. Другата се лигави с Канибала. Стрелям три пъти с газовия в хола а главата ми е в кърпа вързана. Бягам в банята с дистанционното и от вратата усилвам музиката. В хола – ад и конете на апокалипсиса тъпчат списания с кройки. Спокойно и влажно е в банята.
Се търкалят и реват по стария диван. Двойно зле – Канибала не обича дъбстеп. Всички търсят спасение в банята. Съсипахме България, това е.