Thursday

5-хидрокситриптамин*

Ако искаш да се махнеш от тук да излетиш не спирай нито за секунда сложи си огромни тигрови двигатели от сладолед с хелиеви охладители бучащи под шоколадовата броня. Ако искаш правилно да излетиш слушай главният механик как им пее след като ги е сънувал в цялта им сила и температура, слушай го внимателно и пей със него за гигантските хлебарки пълчищата инженерни членестоноги, управлявай от съня му пипалата им. Проверка. Ако искаш да летиш си затвори очите и хвани двете ръчки в ляво и в дясно от себе си. Когато трябва ще ги дръпнеш и в двигателите сладоледа ще започне да бучи и да се смъква оставяйки тигрите си гладни. Те ей сега ще се ядосат. Ако искаш да летиш си затвори очите и ги пусни тия тигри да те возят.

*5-хидрокситриптамин химическото име на серотонина

10 comments:

sa6o said...

Неволен инженер - нема връзка (нема и нужда). Това е като "Матрицата" и малко от "Сфера" :)

toshkou said...

сферична матрица
призрака на кучето употребява ли сладолед? да ти кажа попрочитам от време на време тука и се чудя - човек ти добре ли си? знаеш ли, че тия работи дето ги пишеш са заразни? недей така. пиши нещо за цветенца и теленца. нещо за мацките. иначе съм фен наистина. доказва го кирилицата ми която е рядкост по тукашните земи.

sa6o said...

tokshou, не знам ама това е наистина феноменално, я го прочети още веднъж...

toshkou said...

5-хидрокситриптамина ли? или моя коментар :)?
иначе хидрокси мокси го потърсих, това е химическата формула на серотонина - кеф елемента. знае кучето му мръсно каква химия да поеме

sa6o said...

5-хидрокситриптамина. А ти във връзка с моя коментар ли пишеш, че тия неща са заразни?

toshkou said...

хахаха не бе :) просто добре се справя момчето и прилепвам малко от стила му

sa6o said...

go!, сега хванах края на "Ghostdog" по кабелната, веднага реших да го гледам целия някой път, но се замислих... питам се, колко ли интересен може да стане сегашния тъп блого-свят? Мухаха :))

nina said...

хаха в смисъл, ако някой застреля ghostdog ли?

sa6o said...

не

go! said...

хм аз леко се обезпокоих тука с тия стрелби. ... давайте жить дружно